Bye Bye De Wever?!

Door Zuhal Demir op 15 juni 2018

Een politicus die medeverantwoordelijk is voor het rampzalig migratiebeleid maakt zich vrolijk over een coalitie van Turken en Marokkanen die onze steden overneemt? Echt?

Weet meneer De Croo dat een belangrijk deel van die bevolkingsgroepen God boven de Belgische wetgeving stelt? Denkt hij dat N-VA daar het belangrijkste slachtoffer van wordt? 
Ik vrees van niet.

Mijnheer Verhofstadt noemde Erdogan deze week een deel van de ‘cirkel van het kwaad’ die Europa omringt. Hij deed dat in het Europees parlement. Weet u waar de grootste groep fans van Erdogan wonen meneer De Croo? In België. Is dat lachen mijnheer De Croo?

De realiteit is dat we inderdaad nog maar een paar jaar hebben om de Europese normen en waarden ingang te doen vinden bij die iedereen. Daar is decennialang niet in geïnvesteerd door -destijds- minister De Croo. Hij heeft hele generaties nieuwkomers en Belgen laten stikken. Nu staan glunderen als een haan met poep tussen zijn tenen om dat nalatenschap, is zwaar ongepast.

N-VA staat voor de oplossing . Wij bouwen aan een warme gemeenschap waar iedereen welkom is die onze waarden en normen omarmt. Steeds meer mensen met migratie-achtergrond vinden hun weg naar de N-VA. Mensen op zoek naar oplossingen die zich wel bewust zijn van de ernst van de situatie. Nu u nog.

Bron (HLN): https://www.hln.be/nieuws/binnenland/herman-de-croo-binnen-twee-generaties-is-antwerpse-burgemeester-turks-marokkaans-of-zwart-bye-bye-de-wever~ad91b99d/

Hoe waardevol vond je dit artikel?

Geef hier je persoonlijke score in
De gemiddelde score is